Water

Natuurlijk gezond water
Water -de dipool H2O- grondstof van leven ontstaat als zuurstof en waterstof zich verbinden, daarbij ontstaan een +, en een - kant. (Bijna 90% van het molecuulgewicht bestaat uit het zuurstof element) Daardoor verbindt het zich met andere watermoleculen tot zogenaamde clusters. Zouten, mineralen, stikstof, kooldioxide en edelgassen lossen hierdoor zeer makkelijk op in water.

In de natuur wordt water door beweging door wind, bronnen en watervallen verrijkt met lucht (12-13mg zuurstof per liter). Dit start een zelfreinigend proces op en de energie transportfunctie verbetert zich. Ons lichaam kan dat water inclusief alle aanwezige mineralen en zouten daardoor veel beter opnemen. De dorst wordt werkelijk gelest.

Aan het leidingwater in Nederland zijn diverse desinfectiemiddelen toegevoegd en er zijn nog (wettelijk toegestane) verontreinigingen aanwezig. Daarbij ontstaan door de hoge druk en de nauwe leidingen zeer grote waterklusters (met amper 4mg zuurstof per liter); deze worden moeilijker opgenomen in de mond, slokdarm, maag en darmen. Je moet er meer van drinken voordat je je dorst hebt gelest en daardoor komen er onnodig meer gifstoffen binnen.

Ons lijf bestaat gemiddeld 70% uit water. De hersenen zelfs voor 85%. Zou men de totale hoeveelheid lichaamswater na verloop van tijd kunnen uitwisselen voor schoon, mineraalrijk, levendig en zuurstofrijk water dan zouden we voor langere tijd jong en vitaal blijven. Want de meeste cellen degeneren door afscheiding van gifstoffen in hun eigen celwater.

In wezen kan je zeggen dat we door een tekort aan ‘schoon’ water als het ware uitdrogen. Waarbij de in water oplosbare gifstoffen als afval worden opgeslagen in het lichaam, met name in de cellen, die daardoor een veel te hoge zuurgraad krijgen en daarmee tot een goede voedingsomgeving verworden voor schimmels.

Dat proces van chronische uitdroging vindt plaats, omdat we het hongergevoel en het dorst gevoel niet van elkaar hebben leren onderscheiden. Een droge mond is het allerlaatste signaal van het lijf om te melden dat er een water tekort is.

Er zijn bijna 50 redenen waarom je elke dag een flinke hoeveelheid water nodig hebt. Bijvoorbeeld: twee glazen een half uur voor de maaltijd en een glas een half uur daarna dragen bij aan de optimalisering van het spijsverteringsproces.

Water is essentieel voor ons functioneren omdat:

 • het de grootste hoeveelheid materiaal in het lichaam is en de lege ruimtes opvult
 • het het transportmiddel is in het bloed
 • het een oplosmiddel is o.a. voor zuurstof
 • het de kleefstof is die vaste delen van de cel bij elkaar houdt
 • het de ionenpompen ten bate van de zuur-base wisseling in de zenuwcellen aanstuurt
 • het de centrale energieregelaar is
 • het de centrale regelaar is van de osmotische balans
 • het de elektrische energie opwekt die zorgt voor het ontstaan van ons (vast) voedsel


Hoe minder mineralen hoe slechter de electrochemische geleiding en hoe slechter de mogelijkheid om gifstoffen en slakken af te voeren.

Ondersteuning door vitaal water
Een goede bescherming en ontgiftende werking tegen deze vervuiling wordt verkregen door het drinken van veel goed gefilterd, gemineraliseerd, ontklusterd en zuurstofverrijkt water.

Zuurstof gaat zeer snel verbindingen aan door de verbranding tijdens de spijsvertering (oxydatie) en verbindt zich dan met afvalstoffen. Tevens maakt het de zuurgraad onleefbaar voor bacteriën en virussen.

Wat het oplevert!
E
r zijn een groot aantal directe beschermingsaspecten verbonden aan het optimaliseren van de waterkwaliteit

 • Ondersteunt de bescherming tegen ziekte die in wezen berusten op zuurstofgebrek.
 • Ondersteunt de opbouw van de algemene weerstand.
 • Ondersteunt de vermindering van risico’s t.a.v. (meervoudige) chronische aandoeningen in het bijzonder op hogere leeftijd.
 • Ondersteunend in herstel processen.
 • Ondersteunt het verloop van zwangerschap en geboorte en hogere weerstand van baby’s.
 • Ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem.
 • Ondersteunt vitaliteit en levenskwaliteit.

vitaal water

Helder Beeld en Helder Water
In de afgelopen jaren hebben we stap voor stap getest hoe we zelf kwalitatief hoogwaardig schoon en vitaliserend water in ons eigen huis kunnen produceren. De prioriteit gaat uit naar het filteren van gifstoffen uit het water. Het filtersysteem van Seagull waar wij uiteindelijk voor hebben gekozen filtert niet alleen er alles uit, maar voegt ook mineralen toe. Aansluitend ondergaat het gefilterde water een sterk magnetische behandeling waardoor de grote klustermoleculen worden afgebroken tot kleinere. Tegelijkertijd wordt extra lucht het water in gekolkt.

Parallel daaraan hebben we op de hoofdwaterleiding een Grander waterverlevendiger laten monteren. De werking daarvan is gebaseerd op informatie-overdracht door middel van de elektromagnetische wisselwerking. De apparaten bevatten 'hoog-energetisch' water, dat zodanig is behandeld dat de gehele watermassa met de eigenfrequentie trilt. Dit zorgt voor een dynamisch elektromagnetisch veld in en om de apparaten. Watermoleculen die zich in dit veld bevinden, zullen hiermee gaan resoneren en kunnen zodoende terugvallen in hun meest stabiele trillingsfrequentie. Zo herkrijgen watermoleculen al passerend middels informatie overdracht hun oorspronkelijke vitaliserende werking.

Dat is niet alleen van belang voor het water dat we gebruiken voor consumptie maar ook voor het bad- en waswater. Mensen nemen via de huid veel op. Gewoonlijk onttrekt standaard leidingwater energie aan het lichaam.

Het effect is verrassend en duidelijk merkbaar bij het gebruik van het water. Douchen en baden is voelbaar vitaliserend, kamerplanten floreren, verlepte sla gaat weer sprankelen, het water is zachter dan het gebruikelijke leidingwater. Het aanbod van Grander Technologie produkten gaat verder dan het woonhuis; ook voor zwembaden zijn er produkten met het Grander effect.

Zuurstof
Als laatste voegen we voor directe optimale functionering met Oxywell apparatuur extra zuurstof toe. Dit heeft ook een direct effect op de spijsvertering en de energiehuishouding van het lichaam.

Alle apparatuur waarvan wij zelf hebben gemerkt dat we die onontbeerlijk achten voor onze waterhuishouding en waar we bijzonder enthousiast over zijn, zijn bij ons te verkrijgen met aanzienlijke korting op de (internet)winkelprijzen, omdat wij ervan overtuigd zijn dat ze een essentiele bijdrage leveren aan het verbeteren van onze eigen levenskwaliteit. En dat gunnen we iedereen. Je hebt dan vitaliserend bronwater binnen handbereik. De dorst wordt werkelijk gelest. Nooit meer sjouwen met liters gekocht bronwater! De apparaten betalen zichzelf terug.

Helder Beeld is verkooppunt van
Grander, Seagull en Oxywell.


Informatie of bestellen:
Robbert Mahler
info@helderbeeld.nl
tel.nr.: 06 262 50 843


Voor uitvoerige informatie over Grander Technologie www.aquavital.nl
Voor meer informatie over Oxywell zuurstofwater http://www.oxywell.nl/
Informatie of bestellen:
Robbert Mahler
info@helderbeeld.nl
tel.nr.: 06 262 50 843