Kleurrijk Leven


KleurRijk Leven
English soon available


Elke dag heb je weer een kans je leven kleurrijker in te vullen. Echter is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan, omdat je regelmatig voor pittige beslissingen of vraagstukken komt te staan.
Met Dilemma en Impasse coaching consulten kom je daar sneller doorheen, omdat je zaken sneller op een rij hebt.

overzicht & inzicht maakt beslissen gemakkelijker


Dilemma Coaching


Waar jij wakker van ligt
Je staat voor een moeilijke keuze. Alleen kom je er niet uit; het liefste wil je dat iemand, die niet meteen klaar staat met een oordeel, met je meekijkt.

Hoe we het gaan aanpakken
1 - Overzicht
Dilemma coaching betekent dat jij en ik, in alle openheid, alle factoren die met jouw keuze te maken hebben de revue laten passeren. Zo krijg je een overzicht wat er allemaal bij komt kijken en snap je dat het logisch is dat de situatie door je hoofd blijft spoken.

2 - Inzicht
Als je een helder beeld hebt van de situatie, wordt het rustiger in je hoofd. Je onderscheidend vermogen wordt aangescherpt en daardoor kun je beter de emoties of gevoelens hanteren.

3 - Keuze maken
Pas als je voldoende weet over het dilemma, weet je wat belangrijk voor je is. Een gefundeerde keuze maken is dan mogelijk.

4 - Stappenplan
Jouw stappenplan is afgestemd op wat jij wil bereiken en wanneer. Natuurlijk gaat het met voor jou haalbare stappen.

5 - Aan de slag
Wel zelf aan de slag, maar dat hoef je niet alleen te doen.
Wil je graag een vinger aan de pols, een stok achter de deur, dan prik je een datum voor coaching in je agenda.*


*Aantal consulten in overleg, omdat het sterk afhangt van wat je wil aanpakken.Impasse coaching

Waar jij wakker van ligt
Je zit in een pittige situatie en weet niet meer wat je kunt doen. Alsof je verlamd bent.

Hoe we het gaan aanpakken
1 - Overzicht
Met de eerste stap, een afspraak maken, zeg je eigenlijk 'ik zorg ervoor dat ik hier uitkom'. Dapper en zeer krachtig besluit! Impasse coaching betekent out of the box gaan. Ik kijk met je mee naar het veld van mogelijkheden die je hebt en nog niet zag.

2 - Inzicht
Er is echter een reden waarom je het niet eerder onder de loep legde. We brengen in kaart waarom dat zo was. Grote kans dat n van jouw levensthema's een fikse rol speelt in deze situatie.

3 - Keuze maken
Je staat voor een transformatie moment en daar mag je gerust even bij stilstaan en zorgvuldig mee omgaan. Het moment is aangebroken dat je JA zegt tegen jouw hartverlangen en NEE tegen datgene wat jou tegenhield. Het is belangrijk dat je je veilig voelt en vol vertrouwen afscheid neemt van je oude gedrag op weg naar het nieuwe.

4 - Stappenplan
Jouw stappenplan is afgestemd op wat jij wil bereiken en wanneer. Elke stap wordt goed voorbereid en vanuit zorgvuldigheid geformuleerd.

5 - Aan de slag
Vanuit voldoende zelfvertrouwen ga je jouw uitdagingen aan. In deze fase is het mogelijk via enkele korte telefonische consulten** steun te vragen en te krijgen.

Aantal consulten in overleg, omdat het sterk afhangt van
wat je wil aanpakken.


** Telefonische consulten €25 per 20min in combinatie met consulten

 


contact:
E. Mahler-Hoogers
info@helderbeeld.nl
Call me06 262 50 700