coach
persoonlijke coaching

HartVerlangen
English soon available


Ga op jouw podium staan
Daar vind je waardering en begrip

Jij bent uniek en hebt mensen veel te bieden. Ik nodig je uit 'jouw plek in te nemen'.

Door jouw hartverlangen te volgen kom je op jouw podium te staan, je kernkwaliteiten in te zetten en vanuit jouw flow te werken. In die zaal zit jouw publiek. Zij die jouw toegevoegde waarde appreciëren.

In je zoektocht naar steun en meer waardering ben je op deze site uitgekomen. Dat is mooi; ik kijk namelijk graag met je mee om een helder beeld van je grote passie te krijgen. Als je last hebt van je introvertie, leid ik je naar het podium dat je voor ogen hebt. Door deze begeleiding laat je schaamte en podiumvrees achter je.

Zelfvertrouwen en power komen daarvoor in de plaats.


in de zaal zit jouw publiek

Kwetsbaarheid wordt Kracht

Gemakkelijker gezegd dan gedaan, omdat terugkerende levensthema's je tegenhouden om het spirituele pad op te gaan. De daarbij horende gedragspatronen zorgen er voor dat je blijft herhalen waar je graag vanaf wil komen. Het lijkt dan onmogelijk voor je om uit de impasse te breken. Dat is precies de reden waarom je een professional inschakelt.

Met Helder Beeld Persoonlijk Coaching ga je onbewuste gedragspatronen en de gevolgen daarvan helder krijgen. Het op jou afgestemde KernWerk Stappenplan maakt duidelijk waarom je in de impasse blijft en geeft je handvatten om er zelf uit te stappen.

vrij zijn


Tara, Godin van de Bevrijdenis

Tara betekent 'Zij die bevrijdt, zij die ons leidt in het aardse bestaan'. De groene Tara is de moeder van het mededogen, hulp en steun, de ster die ons de weg naar de andere oever wijst.

Ze verbeeldt stromend water en helpt bij het verwoorden van gevoelens en emoties wanneer deze blijven steken en zich vast zetten in ons lichaam.