Eigen atmosfeer bepalen
Zuivere lucht en een heldere atmosfeer in je eigen huis. De plek waar je tot rust komt, die een stressverlagend effect heeft op de mensen daar zijn. Je kunt je dagelijks functioneren op een hoger plan brengen door te zorgen voor een heldere, frisse woonruimte. ‘Thuis’ regel je je welbevinden zelf. Een huis met schone lucht en zonder de alom aanwezige electrosmog.


Eindhoven in de kom
D
e regio ligt in een kom tussen de Randstad en het Ruhrgebied, alleen daarom al is het zaak dat je zoveel mogelijk de lucht in je huis zuivert en de electrosmog in je woonruimte neutraliseert.


Eigen atmosfeer bepalen
J
e kunt dat nu realiseren. De produkten van Albat bieden de mogelijkheden hiertoe. Albat heeft produkten die zorgen voor fijnstoffelijke zuurstoffrequenties, produkten die tevens een algemene harmoniserende werking hebben in heel je huis. Electrosmog kan voortaan buiten de deur blijven en ook de straling van je mobiele telefoon kan geneutraliseerd worden door de Albat GSM-chip plus.


oase van rust
in je eigen huis
het is dan heerlijk om thuis te Zijn

Meer weten!
V
raag vrijblijvend informatie aan via e-mail. We staan je graag te woord.

Korting!
Bel voor informatie naar 06-262 50 843Voor informatie over Albat produkten klik hier: www.albat.nl

      House Energy Kogel (10cm)
Binnen een straal van 30m van deze kogel uit het Albat assortiment, wordt de vrijgekomen harmoniserende en vitaliserende tachyonen-energie in alle richtingen verspreid. Daardoor wordt de invloed van electrosmog geminimaliseerd.